АБОНАМЕНТ БЮЛЕТИН

Искате ли да получавате месечния ни бюлетин за предстоящи събития ?

Име:
Е-мейл:

Бързо търсене

Мартенски музикални дни 2020 OTМЕНЕН!»
Камен Донев: За сватбите! НОВА ДАТА!»
Лили Иванова Тур 2020 Русе»
Мефистофел ОТМЕНЕН!»
Мартенски музикални дни (Откриване ) - ОТМЕНЕН!»
Шоу без име - спектакъл на Нешка Робева ИЗМИНАЛО СЪБИТИЕ!»
Bon Jovi в Букурещ - БИЛЕТИ И ТРАНСПОРТ ИЗМИНАЛО СЪБИТИЕ!»
Scorpions в Букурещ ИЗМИНАЛО СЪБИТИЕ!»
Arcade Fire»
Nick Cave & The Bad Seeds»
Rock The City - Nick Cave & the Bad Seeds, Arcade Fire»
Rag N Bone Man - Grande Reserve Tour ОТМЕНЕН!»
Nigel Kennedy ОТМЕНЕН!»
Георги Христов - Моят път...»
Хорът на Турецкий Варна»
David Garrett»
Кунг-Фу Театъра на Джеки Чан във Варна ИЗМИНАЛО СЪБИТИЕ!»
Kiss»
Hits only»
Ceca ИЗМИНАЛО СЪБИТИЕ!»
Summer Well Festival 2019 РАЗПРОДАДЕН!»
The Cure – Rock the City Festival ИЗМИНАЛО СЪБИТИЕ!»
Neversea ИЗМИНАЛО СЪБИТИЕ!»
Untold Festival 2018 ИЗМИНАЛО СЪБИТИЕ!»
Luis Fonsi ОТМЕНЕН!»
The Rolling Stones ИЗМИНАЛО СЪБИТИЕ!»
Neversea ИЗМИНАЛО СЪБИТИЕ!»
Depeche Mode ИЗМИНАЛО СЪБИТИЕ!»

За информация

Тел:

0893 381 409

10.30 - 18.00 пон-пет

Русе, 19 Февруари N.2

Намерете ни във facebook

УСЛОВИЯ

 

Условия за ползванеВъведение
Normal 0 21 false false false BG X-NONE X-NONE Сайтът YoTicket.net е собственост и се администрира от „Смарт медиа тийм” ООД, с регистрация и адрес на управление в гр. Русе, ул. 19 февруари No.2.
Yo-ticket е само посредник при продажбата на билетите за посочените на сайта събития и не носи отговорност за организацията и провеждането на самите събития, за които продава билети , както и не гарантира за точността и пълнотата на информацията за събитията, поместени в този сайт. За всички неясни въпроси, свързани със самите събития, следва да се обръщате към съответния организатор на събитието, като Yo-ticket се ангажира да съдейства за осъществяване на връзка с организатора.
Дефиниции
Цена на билет - това е цената, изписана на лицевата страна на билета. Обявените на сайта цени не се различават от официалните продажни цени на билетите, обявени от организаторите .  Изключение са билетите с включена доставка (виж Цена на билет с включена доставка).
Ваучер за транспорт – за определени събития Yo-ticket  предлага организиран транспорт , извършван от лицензиран превозвач, до мястото на концерта и обратно, като резервирането на място за пътуване става чрез закупуване на ваучер за транспорт.
Цена на билет с включена доставка - това са билети за някои събития извън страната(например Румъния). За този тип билети към цената на билета са прибавени и разходите за доставката им до офиса на Yo-ticket .
Валута – всички обявени на сайта цени са крайни и в български лева. Транзакционната валута при плащане с карта е Български лев (ЛВ). Ако на сайта има и цени в други валути, освен Български лев, те са само за информативни цели .

 

Начини на плащане и получаване на билети

Плащане и получаване в офиса на YoTicket

Плащането и получаването на билетите за събитието става на място в офиса на Yo-ticket – Русе, ул. 19 февруари 2.

 

Такса обслужване

При покупка на билети на място, билетна каса в Yo-ticket начислява такса обслужване в размер на 2 лв. към общата сума на закупените билети.
При покупка на билети с включена доставка/виж Цена на билет с включена  доставка/ такса обслужване не се начислява.

 

Връщане на билети

Връщане на закупен билет е възможно само при отмяна на събитието и по начин, посочен от организатора на събитието. В случай на промяна на датата, часа и/или мястото на провеждане на събитието, билети не се връщат и важат без презаверка, освен ако организаторът обяви друго, което ще бъде своевременно публикувано на сайта на Yo-ticket. При връщане на закупен билет Yo-ticket възстановява цената на билета, отпечатана на лицевата страна на билета. Не се възстановяват добавените към цената на билета разходи за доставка . При необходимост от връщане на платени с карта суми по закупени от този сайт билети, това ще бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането.

 

Връщане на ваучер за транспорт
Връщане на закупен ваучер за транспорт е възможно само при отмяна на събитието.Ако по една или друга причина събитието е отменено след отпътуването за него, сумата платена за ваучера за транспорт не се възстановява. В случай на промяна на датата, часа и/или мястото на провеждане на събитието, ваучерът за транспорт важи без презаверка, освен ако не бъде обявено друго, което ще бъде своевременно публикувано на сайта на Yo-ticket. При необходимост от връщане на платени с карта суми по закупен от този сайт ваучер за транспорт, това ще бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането.

 

Собственост
Сайтът Yo-ticket е собственост на СМАРТ МЕДИА ТИЙМ ООД.  Инфoрмацията, съдържаща се на сайта е собственост на СМАРТ МЕДИА ТИЙМ ООД или неговите партньори и не може да бъде копирана oт този сайт и разпространявана без писменото съгласие на на СМАРТ МЕДИА ТИЙМ ООД.

 

Лична отговорност
Всички потребители и посетители на този сайт са изцяло отговорни за ползването на сайта от самите тях. СМАРТ МЕДИА ТИЙМ ЕООД не носи отговорност за неправомерно ползване от други лица на загубени или откраднати дебитни/кредитни карти , както и на потребителски имена и пароли на потребителите на сайта.

 

Защита на лични данни

Вижте нашата Политика за лични данни тук

 

Промяна на условията
СМАРТ МЕДИА ТИЙМ ООД, в качеството си на собственик на този сайт, си запазва правото да променя посочените Условия и Политиката за лични данни по всяко време, без предварително да уведомява за това, поради което ви съветваме периодично да преглеждате тази страница.

 

Контакт с нас
За всички възникнали въпроси може да се свържете с нас на посочените в раздел Контакт координати – адрес и телефони.Можете да зададете своя въпрос и чрез контактната форма и ние ще Ви отговорим възможно най-скоро рамките на работното време на Yo- ticket.
Последна актуализация на Условията за ползване и Политиката за лични данни е направена на 23.05. 2018 г.